Bizarre dag!

Vanmorgen eindelijk het examen van de cursus: Specialisatie dieren energetisch behandelen. De zenuwen gierden door mijn lijf, terwijl ik diep van binnen wist dat ik zou slagen. Ik had de lat voor mezelf erg hoog gelegd, mijn gemiddelde cijfer was een 9 en ik vond dat ik voor het examen minimaal een 8 moest halen. En dan slaag ik met een 9. Blij, verbaasd, maar ook trots op mezelf. Trots omdat studeren niet echt mijn ding is. Het mooie is dat deze studie mij veel duidelijk heeft gemaakt over mezelf.

In de loop van de middag besluit ik om me te verdiepen in het boek: De weg van het paard ~ Linda Kohanov. Dit boek heb ik gekocht in het bijzijn van een dierbare vriend. Als ik de doos openmaak blijkt dat er kaarten bij zitten. Ik heb sterk de neiging heb om eerst naar de kaarten te kijken, maar gelukkig kies ik voor het boek. Ik lees en lees. En dan komt het moment dat ik een kaart mag trekken. Het is de kaart: Omhelzing van het maanlicht. Ik duik weer in het boek om de betekenis te achterhalen. Het gaat over kwetsbaarheid, ik lees verder en dan die paar woorden: Roos in het vuur. Vol ongeloof zit ik daar met mijn boek en kaart in mijn handen, een brok in mijn keel. De vinger op de zere plek en ik besluit om even af te schakelen.

Haha, afschakelen??? Ik wil graag weten wat mijn  geboorte zegel is en duik in het boek: Maya wijsheid voor je levenspad ~Elvira van Rijn. Ik reken het uit en dan weet ik het allemaal niet meer, Gele zon. Het lukt mij niet meer om verder te lezen, dus zoek ik rust in de muziek. Voor de derde keer vandaag een directe link, een nummer van The Scorpions.

Omdat toeval voor mij niet bestaat, ga ik bewust alle toevalligheden blokkeren. Luchtige literatuur en zelf gekozen muziek. Morgen in alle rust dit allemaal goed overdenken en dan maar hopen dat alles duidelijk wordt.

Warme groet, Monique

 

Advertenties

Over monique46

Leef in liefde, eenvoud en vrijheid. Natuurmens en dierenvriend.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s